Otimmeko yhteyttä


Olemmeko olleet yhteydessä sinuun?

SCROLL DOWN

Otimmeko yhteyttä


Olemmeko olleet yhteydessä sinuun?

Oletko jo osallistunut haastattelututkimukseemme?

Mielipiteesi on tärkeä!

EPSI, modell, illustration.jpg

Me autamme yrityksiä parantamaan asiakkaidensa tyytyväisyyttä lisäämällä ja hyödyntämällä tietoa asiakkaiden kokemuksista ja siitä, mitkä asiat ovat asiakkaille tärkeitä. Rohkaisemme sinua ottamaan osaa tutkimukseemme, joka luonnollisestikin on luottamuksellinen ja johon vastataan nimettömänä.

Tässä muutamia useimmin esitettyjä kysymyksiä koskien toimintaamme. Voit aina myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää!

Mikä ihmeen EPSI Rating?

– EPSI Rating on riippumaton markkinatutkija. Olemme tutkineet asiakastyytyväisyyttä eri toimialoilla jo lähes 30 vuoden ajan.

Oletteko puhelinmyyjä?

– Ei, EPSI Rating ei tee puhelinmyyntiä. Tutkimme eri alojen ja yritysten asiakastyytyväisyyttä tekemällä mm. puhelinhaastatteluita.

Säilytättekö yhteystietoni?

– Emme, vaan haastattelun jälkeen poistamme haastatteluun osallistuneiden yhteystiedot.

Voiko joku saada selville mitä juuri minä olen vastannut haastattelussanne?

– Ei, koska kaikki haastattelut ovat anonyymejä ja tuloksia käytetään vain tilastollisiin analyyseihin. Yksittäisiä vastauksia ei ole mahdollista jäljittää tuloksista.

Haastattelu rakentuu kokonaisuudesta, jossa kysymme sinulta kokemuksiasi oman palveluntarjoajasi, esim. sähköyhtiösi tuotteista ja palveluista sekä vastineesta rahalle. Näiden lisäksi kysymme myös odotuksistasi sekä mielikuvastasi yhtiöstä. Mielipiteesi on tärkeä ja se auttaa omaa palveluntarjoajaasi kehittämään toimintaansa juuri sinun kannaltasi tärkeissä asioissa.

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Aleksanterinkatu 15 B
00100 HELSINKI

+358 50 569 1921

www.epsi-finland.org